El Penyagolosa, el nostre Gegant de Pedra

Cims mítics de Castelló
Tornar
  • Itinerantur
  • Itinerantur
  • Itinerantur
  • Itinerantur

Preu: 23,75 €/pers.* (IVA incl.)

Xiquets/es fins a 8 anys gratis. Consulteu ofertes y promocions.

*Inclou els guies-intèrprets, l’assegurança, l’esmorzar autòcton (pa, suc d’oliva, formatges, embotits, vi, sucs, fruita de temporada…), els materials necessaris (didàctics, prismàtics, brúixoles…) i el reportatge fotogràfic d’alta qualitat.


El Penyagolosa (1814 m) és la nostra muntanya més alta i emblemàtica, senyera de tots els castellonencs des de temps immemorials.

El primer tram ens farà escalfar les cames. Aproximadament una hora després del començament de la marxa arribarem al Corralico, a la base del cim, a partir d'on encararem la curta pujada final.

Les vistes de les que gaudirem des d'allà dalt, arribant fins i tot a albirar els Pirineus en dies clars, no es poden explicar amb paraules. Prendrem tranquil•lament el nostre esmorzar de suculents productes autòctons i tornarem. En el camí de baixada pel barranc de la Pegunta anirem fent parades explicant per què aquest bosc, que bé podria pertànyer a una altra època i altres continents, és un lloc tan ric en biodiversitat, i com l'ésser humà ha aprofitat sosteniblement els importantíssims recursos naturals que ofereix.


Punt de trobada:
Ermitori de Sant Joan (Vistabella del Maestrat, Alcalatén).

Temps aprox.:
6 h

Dificultat:
Moderada

Públic recom.:
A partir de 10 ayns

Distància:
11,5 km